Банкетний зал Сюрприз
Всеукраїнський медичний портал «Доктор» - doctor.te.ua Весільний каталог Пара молода Весна 2015
СТАТТІ > Банкет. Весільний торт













Вибрати ресторан
Музиканти на весілля

Ресторан «Тропік» представив оновлений інтер’єр
На початку жовтня ресторан «Тропік» знову відчинив свої двері для відвідувачів. У закладі кардинально змінився не лише інтер’єр, але й меню… Для того, щоб з перших уст дізнатися про всі оновлення, Пара молода поспілкувалась зі співвласником ресторану Русланом Мотилем.

Свадебный фуршет: альтернатива привычному застолью
Современная свадьба далеко не всегда связана с застольем – все больше молодоженов отдают предпочтение свадебному фуршету: это удобнее, экономнее и дает возможность гостям свободно общаться между собой, а не только с соседями за столом. На фуршете угощение отходит на второй план – акценты следует делать на общении и развлекательной программе.

Ресторан «Галич» представив оновлену літню терасу
Хто б сперечався, що фуршет чи лаунж-зону на літньому весіллі найкраще розміщувати на відкритому майданчику. Питання в іншому - «Яким цей майданчик має бути?». Саме з такого ракурсу Пара молода оцінювала нову літню терасу ресторану «Галич», на відкритті якої нещодавно побувала. Що нас здивувало, порадувало і засмутило – у нашому репортажі і фотозвіті…

Концерт-хол «Подоляни»: зал здійснення мрій
Шукаєте максимум простору для втілення сміливих ідей на вашому святі? Відтепер у Тернополі є зал, в якому можливо все! Концерт-хол «Подоляни» запрошує до знайомства з новітнім форматом закладів для різних івентів: від весілля – до виставок і фестивалів…

Оновлений ресторан «Тернопіль» представив нове меню
Ресторан «Тернопіль» змінив не лише інтер’єр. Оновлений заклад продовжує радувати відвідувачів іншими приємними сюрпризами. Так, нещодавно колектив ресторану радо представив нове меню, складене з кращих зразків Середземноморської та інших відомих кухонь світу. Дегустувала новинки і Пара молода.

Знайомтесь: ресторанний комплекс Микулин-Бровар
«Пара молода» побувала в гостях у новому закладі, відкритому найстарішою броварнею України – Микулинецькою. Передрікаємо ресторану велике «весільне» майбутнє, бо те, що ми дізналися, безумовно сподобається усім нареченим, які мріють про велике і красиве весілля з достойним прийомом для гостей, а також мальовничими локаціями для виїзної церемонії, фото- та відеозйомки.

Шоколадный фонтан: вкусно, эффектно, красиво
Намечается торжество, а вы всё ещё не придумали, как украсить банкетный зал и чем удивить гостей? Элементарно: закажите шоколадный фонтан. Этот удивительный десерт вряд ли оставит хоть кого-нибудь равнодушным, да и стоит не так уж дорого.

Фуршет-морозиво: десерт і декор – два в одному
Морозиво – це смачно, прохолодно, радісно, різнобарвно і дуже по-доброму. Ще не було такого спекотно-літнього весілля, на якому гості не раділи б цьому десерту наче діти. Разом з тим, фуршет-морозиво може стати для свята також і гідною окрасою. Про це наша наступна фотопібірка…

Великдень «під ключ»
Вперше самі, без мами, готуватимете страви для великоднього столу, за яким зберуться родичі та друзі? Хвилюєтеся? Цінні поради та корисні послуги від ресторану «Галич» для вчорашніх наречених, а сьогодні уже повноправних молодих господинь – далі…

Ресторан-музей «Галицький замок»
Ресторан-музей «Галицький замок» - незабутня мандрівка в історичне минуле. Наш замок зведений за 400 м на в’їзді в м. Тернопіль, за 15 км від історичного міста Збараж, де знаходиться славетний Збаразький замок.

Попробуйте любовь на вкус - макаруны MarryMe
Что может быть общего у знаменитого харизматичного кондитера Валерия Созановского и ведущего свадебного организатора Саши Дергоусовой? На самом деле довольно много. Ведь именно они знают, какая любовь на вкус.

ДИЗАЙНЕРСЬКІ ТОРТИ З «СИЦИЛІЇ»: СОЛОДКА КРАСА!
Сучасні весільні торти вже давно стали не лише частиною меню, але й елементом святкового декору. Принаймні, так повинно бути на грамотно продуманому торжестві. Диво-десерти від кондитерської «Сицилія» у наступному фотоогляді…

«Тернозавр»: свято вічного літа
Якщо ви шукаєте цікавий стилізований заклад для вашого весілля, то ресторанно-готельний комплекс «Тернозавр» має що вам запропонувати. Подібно до героїв роману Конан Дойля «Загублений світ», тут ви знайдете оазу із чарівливою природою тропіків і доісторичними створіннями – динозаврами.

50 ідей для верхівки весільного торта
Хтось вважає найголовнішим у весільному торті солодкий крем, інші – кількість ярусів. А для тих, хто упевнений, що найважливіше – це декор і верхівка, ми підготували наступну фотопідбірку…

Кому доверить разработку свадебного меню?
Большинство людей ассоциирует свадьбу с банкетом. Действительно, банкетная неофициальная часть торжества занимает большую часть времени всей свадьбы и является ключевым элементом.

ВЕЛИКОДНЄ МЕНЮ ВІД РЕСТОРАНУ «ГАЛИЧ»
По-домашньому смачними, автентичними і улюбленими стравами пропонує збагатити святкове сімейне застілля ресторан «Галич».

Як оригінально оформити весільний зал?
Застілля є невід'ємною, продиктованою багатовіковими традиціями, частиною будь-якого весілля. При цьому весільне застілля має відрізнятися від звичайного святкового банкету, як меню, так і інтер'єром приміщення, в якому будуть веселитися гості та молодята.

НОВОРІЧНИЙ ФУРШЕТ 2013
Готувати чи святкувати? Ресторан «Галич» відповідає: «Ви святкуйте, а ми усе приготуємо!». Про переваги кейтерингу – застілля без турбот.

КАВОВИЙ БАР – СВІЖИЙ ВЕСІЛЬНИЙ ТРЕНД
Напій зустрічей і приємного спілкування, пристрасті перших побачень… Кава має не лише глибокий аромат, але й безліч сортів та багато ритуалів з приготування і споживання.

СМАК ПРАВИЛЬНОГО ФУРШЕТУ
Яким насправді повинен бути ідеальний весільний фуршет «Пара молода» дізнавалася у ресторатора – Галини Головецької.

ТОП-10 «НОМЕРКІВ» ДЛЯ ВЕСІЛЬНИХ СТОЛІВ
Нумерація столиків на святковому банкеті – це не лише практично, організовано та зручно. Це також красиво, креативно і стильно! Пропонуємо вам добірку найкращих ідей від іменитої дизайнерки – Марти Стюарт

ТОП-5 ІДЕЙ ДЛЯ ФУРШЕТУ
Призначення фуршету – не просто пригощати, а пригощати цікаво, своєрідно та натхненно. Порцію натхнення пропонуємо тим, хто хоче вразити своїх гостей нетривіальним шведським столом. До вашої уваги – п’ятірка кращих фуршетних ідей від студії декору та флористики «Бригіда».

ВЕСІЛЬНИЙ ФУРШЕТ: секрети планування
Відбувся черговий захід Весільної лабораторії – дегустація-семінар “А-ля фуршет” від ресторану “Галич” та студії декору “Фрейя”. Пропонуємо переглянути фотозвіт події, а також деякі секрети “фуршетного” мистецтва, якими з нареченими-учасниками поділилися провідні фахівці міста.

Традиційне меню українського весілля
«І я там був, мед-вино пив, по вусах текло, а в рот – не попадало…» Такими словами часто закінчувалися українські казки. Мова йде про різноманітні святкування, зокрема й про весілля, які тривали декілька днів, а то й тижнів.

Як обрати ресторан для весілля: вісім кроків
Ресторан – це важливий елемент весілля, якщо ви серйозно займаєтесь його підготовкою. Адже від цього вибору залежить флористичне оформлення, можливості для фотозйомки, розташування гостей та інші, не менш важливі деталі.

Весілля з присмаком «М’яти»
"Подоляни" - торгово-розважальний комплекс, що вніс різноманіття та радість розваг у життя тернополян. Кожен знає, що дійсно якісний відпочинок та комфортний шопінг можна отримати лише тут.

ВЕСІЛЛЯ «ПІД КЛЮЧ» АБО КОЛИ СВЯТО СТАЄ ПОЕМОЮ
Не втратити головного – актуально і для сучасного весілля. Адже у весільних клопотах так легко загубити насолоду від самого дня одруження. Рішення просте: обирайте «повний комплект» від відпочинкового комплексу «Барс» – і весілля буде у задоволення!

Весілля – як у старовинній легенді
Стародавній Збараж…
Це місце відразу ж асоціюється зі знаменитим романом Генріка Сенкевича «Вогнем і мечем», однойменним кіношедевром поляка Єжи Гоффмана і стрічкою українця Миколи Мащенка «Богдан Хмельницький».

Секрет щастя: живіть у буднях!
Шкода, що відривні календарі вже вийшли з моди. Вони так вдало відображали плинність людського життя... Ми й справді наче зриваємо дні зі стіни часу, а їх числа, на жаль, здебільше чорного кольору. Якби ж цих буднів не було взагалі! Та саме у них, виявляється, живе секрет щастя.

Смак родинного тепла!
Якщо говорити про любов до ближнього, то, перш за все, треба мати на увазі своїх батьків. Хто ще може бути для нас дорожчими за тих, котрі дали нам життя? Саме ця любов зігріває світ, робить його кращим.

З чим їдять КАРВІНГ
Весільний стіл на Тернопільщині - це щось особливе, своєрідне мірило достатку господарів. Саме його найчастіше обговорюють вдячні гості, за його наповнення і переповнення змагаються щирі сусіди, хоча молодята цим не переймаються.

Святкове меню
Новий рік - це свято контрастів! На вулиці мороз, темно, а вдома - весело, тепло, стоїть прибрана, ошатна ялинка, накритий святковий стіл, приготовлені улюблені страви. Кулінарія - дуже захопливе і цікаве заняття, яке вимагає...

Весільний коровай
Традиція весільного короваю сягає своїм корінням у далеке минуле. На превеликий жаль, тепер уже немає можливості з абсолютною достовірністю визначити значення і символіку обряду.

Солодкий атрибут свята
Ви ніколи не задумувалися над тим, чому у вас тече слинка, коли ви у бенкетному залі дивитеся на молодих? Ми вас заспокоїмо: це не заздрощі до їхнього щасливого становища. Просто ваша свідомість і підсвідомість уже куштує того солодкого звабника, який стоїть перед нареченими і милує око господарям і гостям весілля.

Ритуал випікання весільного короваю
“Що то ви видумали якийсь коровай? Скільки себе пам’ятаю – жодного короваю на весіллях не було. Подавали на солодке торти!”– так серйозно, закопиливши губу, розповідала знайомим одна пані. А я б не повірила, що хтось може не знати про коровай на весіллі, якби сама на власні вуха не чула її монологу.

Функціональне значення поліського весільного печива
Весілля в житті людини є тією подією, яка обставлена великою кількістю атрибутів і серед них значне місце займають атрибути кулінарного коду. Основним таким атрибутом є коровай, але окрім нього у весільній обрядовості побутує і ряд інших хлібобулочних виробів, які за своїм значенням не поступаються йому.

Коровай – обрядовий весільний хліб
Коровай – це обрядовий весільний хліб. Верх короваю оздоблюють різноманітними фігурками з тіста, а також прикрашають зеленою рутою, барвінком і ягодами калини. Коровай знаний серед слов’янських народів зі споконвічних часів.

Шматочок щастя для кожного гостя
На весільному столі тільки каравай? Отже, ви недопрацювали. Доки ще маєте час, не почалась забава, поспішайте купити весільний торт.

"Крапка" весільного застілля – торт
Весільний торт повинен бути таким, щоб його було шкода з’їсти.
Розрізання нареченими весільного торта – це своєрідна крапка святкового застілля і початок сімейного життя. Тому, вважаємо, цьому «персонажу» на вашому весільному столі слід приділити особливу увагу.

Коровай
Коровай — обрядовий хліб, поширений серед багатьох слов'янських народів. Але для української обрядової традиції Коровай, як символ має особливе значення, використовується у численних обрядових діях і вирізняється багатоманітністю варіантів.

Етикет
Гарні манери відіграють важливу роль в суспільному житті людини. І хоча в сучасному світі немає твердо установлених етикетом норм поведінки, та все ж існують...

Весілля за «сухим» сценарієм
Прекрасна мить весілля. Кожен у своїй уяві ще з дитинства прокручує його немов кіно, де всі ролі розписані тобою і все відбувається за твоїм сценарієм, адже господар на ньому саме ти.

Як організувати весільний банкет?
Весільний банкет – особливий розділ свята, який вимагає ретельної підготовки і значних зусиль. Зараз все більше молодят вважають за краще влаштовувати весільний банкет в ресторані, кафе або клубі, оскільки це звільняє від багатьох турбот.

Вибір місця проведення банкету
Вибір місця проведення весілля – це один з найсерйозніших пунктів в плануванні заходу. Від особливостей і можливостей банкетного залу залежить вся програма і, зрештою, враження від Вашого весілля.

Правила на кухні або Він буде твій
Здавна у світі панує правило, що після доброї страви серце коханого починає швидше битися і він розуміє, що то – вона – єдина і найкраща. Ти в цьому зможеш переконатись, якщо скористаєшся наступними правилами...

Святковий стіл у найважливіший день
Весілля ніколи не минає без доброї гостини, вишуканих наїдків та алкогольних напоїв. Молоді пари співпрацюють з батьками у пошуку найкращого ресторану чи кафе, вибору гарного меню. У цей день дуже важливо, аби було все ідеально.

Втілити мрію в життя!
Середньовічний замок. У каміні палає багаття, навколо – тисячі свічок. Гості захоплено спостерігають за дійством. Молодий в оточенні лицарів у сяючих обладунках підходить до нареченої і запрошує її на перший весільний танець...

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ ГОСТЕЙ НА ВЕСІЛЛІ
1 Пийте до дна перші 10-15 чарочок, а всі інші – з дозволу тещі та свекрухи.
2 Коли будете закушувати і з’їсте вся ікру, не вимагайте добавки.
3 Не викручуйте скатертину, на якій розлили горілку, собі в чарку.

  Головна / СТАТТІ / Банкет. Весільний торт

Ми в соцмережах:
facebook Вконтакте twitter google+ pinterest instagram YouTube

Пара молода
Про нас
Реклама
Партнери
Проекти
Весільний Раут
Весільні журнали
Каталог Пара молода
Фотоконкурс

2006-2017 «Пара молода» - каталог весільних послуг України. Розробка сайту: vlasne.info