Банкетний зал Сюрприз
 
СТАТТІ > Бенкет. Весільний торт









  
 
-Скільки тістечок замовляти на солодкий фуршет?
-Як розрахувати оптимальний розмір весільного торта?
-Який бюджет виділяти на десерти та які види обирати?

Про основні секрети вдалого фуршету говоримо із власником та керівником кав’ярні-кондитерської «Солодка скриня» Ростиславом Багринівським.
Здавалося б, ваше весілля – ваші правила. Замовляєте, що хочете, їсте й п’єте, що хочете, а ще – з чого хочете і коли хочете. Так, правила справді ваші, однак якщо вони збігатимуться з етикетом, то від цього свято лише виграє. Яким має бути сервірування на банкеті, чим їсти на фуршеті, як правильно тримати келих вина та багато іншого… Наступний лікнеп із порадами експертів згодиться і гостям, і нареченим.Паллада – за однією з древньогрецьких легенд, це стукіт серця Діоніса, яке викрила Афіна. Так у богині мудрості і мистецтва з’явилося друге ім’я: Паллада, як символ її могутності та величі. Святкуючи свої важливі події у готельно-ресторанному комплексі PALLADA, ваше серце також битиметься швидше… від щасливих та піднесених емоції. Адже це місце – символ величного та вишуканого свята.
Часто молодята нарікають на те, що при виборі ресторану їм показують гарні картинки, а для дегустації готують смачні страви. Але на самому святі все виявляється не таким апетитним, та й зовнішній вигляд заздалегідь обраних страв залишає бажати кращого. На що варто звертати пильну увагу в закладі перед тим, як визначитися з місцем для святкування? Кенді бар - це не просто стіл із солодощами. Це wow-елемент на вашому весіллі! Одночасно столик для смакоти, фотозона, місце для селфі і вручення подарунків. І не важливо, з чого починати підготовку до весілля - з ідеї запрошень на весілля або сумнівів, яку весільну сукню вибрати. У підсумку ви все одно будете довго вирішувати, як поєднати десерти і закуски таким чином, щоб це було і смачно, і красиво.У передвесільний період стільки справ, що важливі деталі можуть просто випасти з поля вашого зору. Наречені поділилися з нами важливими моментами, які їм зіпсували настрій до чи після весілля. І ми зібрали для вас запитання, які допоможуть уникнути таких ситуацій.
Реклама від GoogleОригінальні ідеї для оформлення весільного торта: фігурки VS топпери. Що найважливіше у весільному торті? Щоб його було багато :) А ще – щоб він запам’ятався рідним та став справжньою родзинкою свята. Допоможуть у цій непростій справі фігурки і топпери. Про них – далі...Насичена шоу-програма, страва від шефа, розіграші подарунків і виступ проекту «Квартірнік», - у дощовий квітневий день тут було гаряче. «Тут» - це на літній терасі одного з найдавніших закладів Тернополя. Як відкривали сезон яскравого відпочинку у ресторанно-відпочинковому комплексі «Водограй» - далі…
Від класичних багатоярусних, з фігурками наречених на вершині, до підвішаних перевернутих солодощів. Ми зібрали для вас десять варіантів трендових весільних тортів 2017. Обирайте!На початку жовтня ресторан «Тропік» знову відчинив свої двері для відвідувачів. У закладі кардинально змінився не лише інтер’єр, але й меню… Для того, щоб з перших уст дізнатися про всі оновлення, Пара молода поспілкувалась зі співвласником ресторану Русланом Мотилем.Одні вважають, що на весіллі з безалкогольних напоїв варто вибирати тільки мінеральну воду та сік, а інші, навпаки, підходять до цього дуже відповідально і пропонують майже кожному гостю особливий, приготовлений тільки для нього напій. «Пара молода» підготувала список найпопулярніших напоїв для весілля, які будуть не тільки смачними, а й корисними.
Современная свадьба далеко не всегда связана с застольем – все больше молодоженов отдают предпочтение свадебному фуршету: это удобнее, экономнее и дает возможность гостям свободно общаться между собой, а не только с соседями за столом. На фуршете угощение отходит на второй план – акценты следует делать на общении и развлекательной программе.Реклама від GoogleХто б сперечався, що фуршет чи лаунж-зону на літньому весіллі найкраще розміщувати на відкритому майданчику. Питання в іншому - «Яким цей майданчик має бути?». Саме з такого ракурсу Пара молода оцінювала нову літню терасу ресторану «Галич», на відкритті якої нещодавно побувала. Що нас здивувало, порадувало і засмутило – у нашому репортажі і фотозвіті…
Шукаєте максимум простору для втілення сміливих ідей на вашому святі? Відтепер у Тернополі є зал, в якому можливо все! Концерт-хол «Подоляни» запрошує до знайомства з новітнім форматом закладів для різних івентів: від весілля – до виставок і фестивалів…Ресторан «Тернопіль» змінив не лише інтер’єр. Оновлений заклад продовжує радувати відвідувачів іншими приємними сюрпризами. Так, нещодавно колектив ресторану радо представив нове меню, складене з кращих зразків Середземноморської та інших відомих кухонь світу. Дегустувала новинки і Пара молода.«Пара молода» побувала в гостях у новому закладі, відкритому найстарішою броварнею України – Микулинецькою. Передрікаємо ресторану велике «весільне» майбутнє, бо те, що ми дізналися, безумовно сподобається усім нареченим, які мріють про велике і красиве весілля з достойним прийомом для гостей, а також мальовничими локаціями для виїзної церемонії, фото- та відеозйомки.
Намечается торжество, а вы всё ещё не придумали, как украсить банкетный зал и чем удивить гостей? Элементарно: закажите шоколадный фонтан. Этот удивительный десерт вряд ли оставит хоть кого-нибудь равнодушным, да и стоит не так уж дорого. Морозиво – це смачно, прохолодно, радісно, різнобарвно і дуже по-доброму. Ще не було такого спекотно-літнього весілля, на якому гості не раділи б цьому десерту наче діти. Разом з тим, фуршет-морозиво може стати для свята також і гідною окрасою. Про це наша наступна фотопібірка…Реклама від Google
Вперше самі, без мами, готуватимете страви для великоднього столу, за яким зберуться родичі та друзі? Хвилюєтеся? Цінні поради та корисні послуги від ресторану «Галич» для вчорашніх наречених, а сьогодні уже повноправних молодих господинь – далі…Ресторан-музей «Галицький замок» - незабутня мандрівка в історичне минуле. Наш замок зведений за 400 м на в’їзді в м. Тернопіль, за 15 км від історичного міста Збараж, де знаходиться славетний Збаразький замок.Что может быть общего у знаменитого харизматичного кондитера Валерия Созановского и ведущего свадебного организатора Саши Дергоусовой? На самом деле довольно много. Ведь именно они знают, какая любовь на вкус.
Сучасні весільні торти вже давно стали не лише частиною меню, але й елементом святкового декору. Принаймні, так повинно бути на грамотно продуманому торжестві. Диво-десерти від кондитерської «Сицилія» у наступному фотоогляді…Якщо ви шукаєте цікавий стилізований заклад для вашого весілля, то ресторанно-готельний комплекс «Тернозавр» має що вам запропонувати. Подібно до героїв роману Конан Дойля «Загублений світ», тут ви знайдете оазу із чарівливою природою тропіків і доісторичними створіннями – динозаврами.Хтось вважає найголовнішим у весільному торті солодкий крем, інші – кількість ярусів. А для тих, хто упевнений, що найважливіше – це декор і верхівка, ми підготували наступну фотопідбірку…
Реклама від GoogleПо-домашньому смачними, автентичними і улюбленими стравами пропонує збагатити святкове сімейне застілля ресторан «Галич».Готувати чи святкувати? Ресторан «Галич» відповідає: «Ви святкуйте, а ми усе приготуємо!». Про переваги кейтерингу – застілля без турбот.
Напій зустрічей і приємного спілкування, пристрасті перших побачень… Кава має не лише глибокий аромат, але й безліч сортів та багато ритуалів з приготування і споживання. Яким насправді повинен бути ідеальний весільний фуршет «Пара молода» дізнавалася у ресторатора – Галини Головецької.Нумерація столиків на святковому банкеті – це не лише практично, організовано та зручно. Це також красиво, креативно і стильно! Пропонуємо вам добірку найкращих ідей від іменитої дизайнерки – Марти Стюарт
Призначення фуршету – не просто пригощати, а пригощати цікаво, своєрідно та натхненно. Порцію натхнення пропонуємо тим, хто хоче вразити своїх гостей нетривіальним шведським столом. До вашої уваги – п’ятірка кращих фуршетних ідей від студії декору та флористики «Бригіда».Реклама від GoogleВідбувся черговий захід Весільної лабораторії – дегустація-семінар “А-ля фуршет” від ресторану “Галич” та студії декору “Фрейя”. Пропонуємо переглянути фотозвіт події, а також деякі секрети “фуршетного” мистецтва, якими з нареченими-учасниками поділилися провідні фахівці міста.
«І я там був, мед-вино пив, по вусах текло, а в рот – не попадало…» Такими словами часто закінчувалися українські казки. Мова йде про різноманітні святкування, зокрема й про весілля, які тривали декілька днів, а то й тижнів. Ресторан – це важливий елемент весілля, якщо ви серйозно займаєтесь його підготовкою. Адже від цього вибору залежить флористичне оформлення, можливості для фотозйомки, розташування гостей та інші, не менш важливі деталі."Подоляни" - торгово-розважальний комплекс, що вніс різноманіття та радість розваг у життя тернополян. Кожен знає, що дійсно якісний відпочинок та комфортний шопінг можна отримати лише тут.
Стародавній Збараж…
Це місце відразу ж асоціюється зі знаменитим романом Генріка Сенкевича «Вогнем і мечем», однойменним кіношедевром поляка Єжи Гоффмана і стрічкою українця Миколи Мащенка «Богдан Хмельницький».
Шкода, що відривні календарі вже вийшли з моди. Вони так вдало відображали плинність людського життя... Ми й справді наче зриваємо дні зі стіни часу, а їх числа, на жаль, здебільше чорного кольору. Якби ж цих буднів не було взагалі! Та саме у них, виявляється, живе секрет щастя.Реклама від Google
Весільний стіл на Тернопільщині - це щось особливе, своєрідне мірило достатку господарів. Саме його найчастіше обговорюють вдячні гості, за його наповнення і переповнення змагаються щирі сусіди, хоча молодята цим не переймаються.Новий рік - це свято контрастів! На вулиці мороз, темно, а вдома - весело, тепло, стоїть прибрана, ошатна ялинка, накритий святковий стіл, приготовлені улюблені страви. Кулінарія - дуже захопливе і цікаве заняття, яке вимагає...Традиція весільного короваю сягає своїм корінням у далеке минуле. На превеликий жаль, тепер уже немає можливості з абсолютною достовірністю визначити значення і символіку обряду.
Ви ніколи не задумувалися над тим, чому у вас тече слинка, коли ви у бенкетному залі дивитеся на молодих? Ми вас заспокоїмо: це не заздрощі до їхнього щасливого становища. Просто ваша свідомість і підсвідомість уже куштує того солодкого звабника, який стоїть перед нареченими і милує око господарям і гостям весілля. “Що то ви видумали якийсь коровай? Скільки себе пам’ятаю – жодного короваю на весіллях не було. Подавали на солодке торти!”– так серйозно, закопиливши губу, розповідала знайомим одна пані. А я б не повірила, що хтось може не знати про коровай на весіллі, якби сама на власні вуха не чула її монологу.Весілля в житті людини є тією подією, яка обставлена великою кількістю атрибутів і серед них значне місце займають атрибути кулінарного коду. Основним таким атрибутом є коровай, але окрім нього у весільній обрядовості побутує і ряд інших хлібобулочних виробів, які за своїм значенням не поступаються йому.
Коровай – це обрядовий весільний хліб. Верх короваю оздоблюють різноманітними фігурками з тіста, а також прикрашають зеленою рутою, барвінком і ягодами калини. Коровай знаний серед слов’янських народів зі споконвічних часів. На весільному столі тільки коровай? Отже, ви недопрацювали. Доки ще маєте час, не почалась забава, поспішайте купити весільний торт.Весільний торт повинен бути таким, щоб його було шкода з’їсти.
Розрізання нареченими весільного торта – це своєрідна крапка святкового застілля і початок сімейного життя. Тому, вважаємо, цьому «персонажу» на вашому весільному столі слід приділити особливу увагу.


1 2 Наступна


  Головна / СТАТТІ / Бенкет. Весільний торт

Весільним підрядникам: Про нас  |  Реклама  |  Вхід / Реєстрація

2006-2018 «Пара молода» - каталог весільних послуг України. Розробка сайту: vlasne.info