Банкетний зал Сюрприз
 








Медичний центр Кліеіка професора С. Хміля м. Тернопіль

  
 
◄ Попередня   Наступна ►

НОВОРІЧНИЙ ФУРШЕТ 2013



Готувати чи святкувати? Ресторан «Галич» відповідає: «Ви святкуйте, а ми усе приготуємо!». Про переваги кейтерингу – застілля без турбот.

«Свята наближаються…» - перефразовуючи відомий вислів, поринаємо в атмосферу зимових святкувань. Магія новорічної ночі, таїнство свят-вечора, радість Різдва, подарунки, теплі родинні зустрічі, колядки та вертепи – неодмінні атрибути цього періоду. Та є ще одна обов’язкова складова свят – застілля, яке за нашими традиціями повинно бути щедрим та розмаїтим.

Кожна господиня готується до прийому гостей по-своєму: планує меню, закуповує продукти… Та всі, без винятку, знають, що часу і зусиль на це потрібно витратити ой як немало. Іноді підготовка забирає так багато сил, що у самі свята господарям хочеться… відпочити та виспатись…І якщо кутю, голубці, пампухи чи узвар традиційно готують бабусі та матусі або молоді господині під їх вмілим керівництвом, то з усіма іншими стравами можна собі зарадити в інший спосіб. Назва його – кейтеринг – і саме завдяки йому можна урізноманітнити святковий стіл на будь-який смак, стиль і гаманець. Термін цей зазвичай асоціюється з модними нині весільними та презентаційними фуршетами. Проте кращого варіанту організації новорічного (та й будь-якого іншого) корпоративу на фірмі чи домашнього застілля годі шукати!


 
Популярність кейтерингу постійно зростає, адже це не тільки зручно, а й вигідно. Похід компанії в дорогий ресторан, де, окрім затрат на страви, необхідно викласти ще й пристойну суму за алкоголь та місце, обійдеться значно дорожче. А замовлення вишуканих страв для домашнього застілля економить дорогоцінний час для інших справ та додає столу шарму та святкового настрою.

Свята – важлива та приємна частина нашого життя, в свою чергу застілля – важлива складова кожного свята. Ресторан «ГАЛИЧ» - ваш надійний помічник в організації найрізноманітніших свят та бенкетів. Подружіться з «ГАЛИЧЕМ», який радо та охоче візьме на себе турботи про ваш святковий стіл, і ви матимете більше часу на себе, на спілкування з друзями та родиною, на коляди та щедрівки, на танці і жарти.

Кейтеринг (як стаціонарний, так і виїзний) став «фішкою» ресторану «ГАЛИЧ», закладу з 15-річним досвідом, який вдало поєднує українські традиції та сучасні інновації. Послужний список «ГАЛИЧА» в організації найрізноманітніших свят заслуговує на повагу: його послугами скористались та залишились задоволеними багато фірм, агенцій, тернополяни та гості місті і області.


 
Кейтеринг від ресторану «ГАЛИЧ» вирізняється високим професійним рівнем і, що не менш важливо, індивідуальним підходом. Ви можете замовити, як фуршетний стіл «під ключ» (тематичний, із найрізноманітнішими закусками і десертами, з декораціями і обслуговуванням), так і фуршетні канапе та закусочки з вишуканих продуктів, а також традиційні бенкетні страви – фаршировану рибу, м’ясні рулети, салати в оригінальному оформленні, торти та тістечка. Зазвичай кожна господиня має свій перелік фірмових страв, які їй вдаються найкраще. Експерименти ж з новими рецептами не завжди успішні, тому вибір падає на вже випробувані, а значить – відомі гостям. Здивувати та потішити своїх гостей вам допоможе «ГАЛИЧ», адже у його фуршетному меню стільки страв: і всі вони фірмові, перевірені, смачні і дуже красиві.

Подбайте про те, щоб вашим гостям було цікаво та весело, а «ГАЛИЧ» потурбується про те, щоб їм було ситно і смачно!

Занотуйте у свій записник потрібну і корисну інформацію:
ресторан «Галич» - м. Тернопіль, вул. Лесі Українки, 18,  тел.: 24-37-65


26.12.2012              сьогодні 2, з початку місяця 22, всього 5348



◄ Попередня   Наступна ►





Про нас       Реклама       Весільний Раут

2006-2018 «Пара молода» - каталог весільних послуг України. Розробка сайту: vlasne.info