Весільні сукні ТМ Хадасса (Hadassa)
 








Медичний центр Кліеіка професора С. Хміля м. Тернопіль

  
 
  Наступна ►

Обираємо шикарне місце для бенкету: 5 порад від ведучого «Ревізор із Тищенком»



Часто молодята нарікають на те, що при виборі ресторану їм показують гарні картинки, а для дегустації готують смачні страви. Але на самому святі все виявляється не таким апетитним, та й зовнішній вигляд заздалегідь обраних страв залишає бажати кращого. На що варто звертати пильну увагу в закладі перед тим, як визначитися з місцем для святкування? Своїми порадами поділився Микола Тищенко, ведучий проекту «Ревізор із Тищенком» (Новий канал) і ресторатор з багаторічним успішним досвідом.

Обираємо шикарне місце для банкету: 5 порад від ведучого «Ревізор із Тищенком»

1. «Запитайте в шеф-кухаря про стаж його роботи. Якщо людина на цій посаді щонайменше п’ять років – це ознака того, що їй можна сміливо довірити роботу на банкеті», - рекомендує Микола. І не бійтеся здатися допитливим. Адже ваше свято має бути королівським.

2. Звичайно важливо вкластися у весільний бюджет. Але відмовтеся дотримуватися принципу – «дешево і багато», додає ревізор: «Не женіться за підозріло дешевими пропозиціями, вибираючи місце для масштабного святкування. Це саме та ситуація, де хороше дешевим не буває. Краще один раз розщедритися, ніж псувати враження про свято і собі, і гостям».

3. Йдіть не просто меню замовляти і оцінювати страви на фото. Присядьте і спробуйте приготовані кулінарні творіння, якими потім будете смакувати на власному весіллі: «При дегустації напередодні свята обов'язково скуштуйте все замовлення з меню із розрахунку на одну персону. Сформуйте власні враження щодо кожної страви. За необхідності не соромтеся зробити свої поправки й озвучити персоналу додаткові побажання».

4. Презентації страв – це не просто салат притрушений красиво кропом. Деякі ресторани пропонують особливі страви, які особисто готує шеф-кухар. Вона повинна вийти смачною і головне фантастично оздобленою. Від самого її вигляду ваші гості мали б  сказати приблизно таке: «Ах, яка краса. Аж жаль їсти». Микола Тищенко радить уточнити у ресторані чи можуть вони також здивувати такими наїдками: «Дізнайтеся, які особливі презентації страв і кулінарні шедеври можуть вам запропонувати в обраному закладі. Навіть, якщо ви абсолютно не примхливий гурман, це запитання буде не зайвим при виборі місця для святкування. Якщо працівники ресторану мають що запропонувати – значить, рівень їхнього сервісу гідний».

5. І остання надлегка порада. Вам просто потрібно потрапити на кухню ресторану всього на хвилинку: «На кухні ресторану зверніть увагу на те, як і в чому там зберігають продукти. Чи є на них стікери. І на запахи. Якщо на кухні відчуваєте неприємний запах – це свідчить про те, що витяжка або брудна (відповідно, з чистотою справи кепські), або ж не працює, що теж не робить честі вподобаному закладу».

– І, наостанок, пам'ятайте: весілля – це свято для обраниці та її сім'ї, – усміхаючись, дає ще однупораду Микола Тищенко. – Тому в цей день наречений має виконувати будь-які забаганки коханої!

Текст: Юлія Василина, весільний портал Пара молода




Дата публікації: 04.04.2018
Статистика перегляду сторінки: сьогодні 4, з початку місяця 183, всього 183




Пара молода

Про нас
Реклама
Проекти

Весільний Раут
Фотоконкурс
Каталог Пара молода
Ми в соцмережах:

2006-2018 «Пара молода» - каталог весільних послуг України. Розробка сайту: vlasne.info