Банкетний зал Сюрприз
 








Медичний центр Кліеіка професора С. Хміля м. Тернопіль

  
 
◄ Попередня   Наступна ►

Ресторан «Галич» представив оновлену літню терасу



Хто б сперечався, що фуршет чи лаунж-зону на літньому весіллі найкраще розміщувати на відкритому майданчику. Питання в іншому - «Яким цей майданчик має бути?». Саме з такого ракурсу Пара молода оцінювала нову літню терасу ресторану «Галич», на відкритті якої нещодавно побувала. Що нас здивувало, порадувало і засмутило – у нашому репортажі і фотозвіті…

Ресторан «Галич» представив оновлену літню терасу
На подію ми прибули трохи завчасно, тож встигли все порозглядати і повивчати детально. Перше, що ми помітили: дизайн нової тераси відрізняється від загального стилю ресторану. Це все ще українські мотиви, але вже не такі барвисті та яскраві. Стримані світлі кольори, простота ліній, монохромні силуетні картинки птахів в декорі, білі плетені скатертини, глиняні глечики з трипільськими візерунками, багато дерева, перегородка зі зрубом… Такий собі український рустик або прованс. Зал просторий і не обтяжений зайвими елементами. Як нам згодом розповіла ресторатор «Галичу» Галина Головецька, все це не просто задля красивого сучасного мінімалізму. Адже першочерговою ідеєю в дизайні тераси було створення затишної атмосфери, де ніщо не відволікає від головного. А що в ресторані головне? Правильно, їжа, смакові відчуття і задоволення.


 
До слова, останні ми також перевірили практичним шляхом, разом із іншими гостями відкриття. Частували нас традиційними закусками ресторану «Галич» та кейтерингової компанії «Галич-фуршет»: домашньою ковбаскою із квашеним огірком, фірмовими овочевими чіпсами з буряка, гарбуза і картоплі, варениками-фрі із начинкою з бринзи та кропу, українським мохіто з молодим огірочком, вишневою наливкою… Дегустуючи усю цю смакоту, ми і так вже подумки поставили закладу за фуршет п’ять з п’яти. Як раптом перед нами з’явився кухар зі шматком кухонної стільниці, чемно привітався і сказав, що зараз він приготує нам новинку з меню.

Насправді, це була, звичайно, не стільниця, а просто схожий на неї прямокутний камінь. І не просто камінь, а розігріта вулканічна порода, на якій прямо перед нами кухар запік для нас м'ясо та овочі. Все це так цікаво шипіло і випускало пару в процесі! Втім, не менш цікаво та приємно смакувало. Одним словом, нам сподобалося. Радимо спробувати.

Резюмуючи, можемо сказати, що тест Пари молодої на придатність для фуршетної зони на весіллі літня тераса ресторану «Галич» пройшла успішно. Не тому що ми товаришуємо із цією ресторацією, а тому що це наша фахова оцінка для вас, наречених. Тут вдосталь простору, легкий ненав’язливий еко-дизайн, який можна поєднати із найрізноманітнішою колористикою чи темою свята, дуже затишно та спокійно (що ми вважаємо особливим досягненням проекту, враховуючи сусідство тераси із об’їзною дорогою)… Ну і, звісно, кухня: як завжди смачна, авторська, якісна.

Єдине, що нас засмутило, це те, що такі тераси, така атмосфера, гостинність та сервіс є ще не всюди. Адже нам дуже хочеться, щоб всі-всі наречені мали справу саме з таким відповідальним підходом рестораторів до своєї справи.

Текст: Валерія Климчук, весільний портал Пара молода


20.07.2015              сьогодні 1, з початку місяця 13, всього 2168



◄ Попередня   Наступна ►





Про нас       Реклама       Весільний Раут

2006-2018 «Пара молода» - каталог весільних послуг України. Розробка сайту: vlasne.info