Ресторан «Тропік» представив оновлений інтер’єр
На початку жовтня ресторан «Тропік» знову відчинив свої двері для відвідувачів. У закладі кардинально змінився не лише інтер’єр, але й меню… Для того, щоб з перших уст дізнатися про всі оновлення, Пара молода поспілкувалась зі співвласником ресторану Русланом Мотилем.
Руслане, що екзотичного є у вас в ресторані, окрім назви?В першу чергу – це інтер’єр. На Вас чекають: морські акваріуми, меблі і сувеніри, звезені з усього світу, каміни, настільні малюнки за тропічними мотивами. Кухня у нас також неповторна, розроблена під композицію закладу. Та навіть шоу-програми у нас особливі, не такі як у всіх. Погодьтеся, куди більше запам’ятається весілля, де співають і танцюють африканці, а східні танцівниці показують справжнє світлове шоу, аніж звичайна музика, яка буде лише фоном застілля. Хоча таке ми також робимо :)
Щодо весілля, часто його відзначають у вас?
Ще не всі знають про те, що наш ресторан нещодавно відкрився після ремонту, тому весілля ще не відзначали. Проте до оновлення наш заклад працював вісім років і були черги на півроку вперед. Сподіваюсь, що новий дизайн та меню тільки збільшать кількість наших гостей. А чим був зумовлений такий попит?
Я думаю тому, що у нас є безліч переваг для молодят. Наприклад, зовсім не потрібно платити за оренду залу. А це, погодьтеся, велика економія. Також при замовленні святкового банкету в ресторані, діють спеціальні пропозиції від туристичної агенції «Тропік-Тур». Як то мовиться, з «Тропіка» – і до тропіків. Ну і звісно, серед переваг – це авторське меню, дизайнерський інтер’єр, професійна музика та затишна атмосфера, що не мало важливо для закладу, який знаходиться у центрі міста. Та і взагалі, ми стараємось, щоб молодятам було зручно, адже перш за все – це їхнє свято, і зіпсувати його ми не маємо жодного права.
Що є родзинкою вашого закладу?
Я вважаю, що родзинкою нашого закладу є справжні морські акваріуми. Багато відвідувачів дякують за те, що змогли побачити хоча б частинку підводного світу без аквалангу. Близько тридцяти видів риб, а також молюски, анемони, креветки і раки, батьківщиною для яких є акваторія Індонезії. Ми пишаємось тим, що з-поміж інших тернопільських ресторанів тільки у нас є такі акваріуми. Все це викликає враження дорогого закладу. Напевне, ресторан відвідують тільки заможні люди?
Зовсім ні! Наші гості різних статків і різного віку. Те, що кухня ексклюзивна ще не означає, що вона дорога. Для нас немає різниці обслуговувати круглі столи, конференції чи звичайні обіди батьків і дітей.
Маленьких відвідувачів, напевне, приваблює екзотичний інтер’єр – є що порозглядати.
Так, ви праві. Діти досить часто святкують дні народження чи інші знаменні для них події. А для ще більшого комфорту, ми створюємо дитячу кімнату. Тепер на тому ж самому весіллі і дітям буде весело, і батьки будуть спокійні за своїх чад. Ну і звісно ж, що буде людина, яка дивитиметься за безпекою маленьких відвідувачів. Говорять, що в ресторані професійний персонал не менш важливий, ніж якісна кухня. Як ви вважаєте?
Повністю згідний з вами. Хороше обслуговування – половина успіху ресторану. Люди повертатимуться туди, де не тільки смачно готують, а й де гостинно приймають. Однак, ми також велику увагу приділяємо кухні. Так, зараз у нас новий шеф-кухар, який повністю змінив меню. А допомагав йому в цьому спеціально запрошений гість з Німеччини – міжнародний експерт з ресторанного бізнесу Фолькер Бухман. Також ми підтримуємо тенденцію до здорового харчування, оскільки вважаємо, що їжа має бути не тільки смачна, але й корисна. Проте, що ж для вас важливіше – вміння смачно готувати чи ефективно управляти?
Я вважаю, що повинна бути золота середина. От як у нас, все на вищому рівні – і страви, і дизайн, і персонал :)
Що, на вашу думку, повинно бути в ресторані, щоб святкування весілля запам’яталося надовго?
Молодята мають любити один одного, а ми зробимо все, щоб задовольнити їхні смакові рецептори. Думаю, що кохання + смачна кухня – це саме той рецепт щасливого та незабутнього свята.
Текст: Юліана Діткун, весільний портал Пара молода
26.10.2016