Весільні сукні ТМ Хадасса (Hadassa)
 









  
 
◄ Попередня   Наступна ►

Святкове меню



Новий рік - це свято контрастів! На вулиці мороз, темно, а вдома - весело, тепло, стоїть прибрана, ошатна ялинка, накритий святковий стіл, приготовлені улюблені страви.


Кулінарія - дуже захопливе і цікаве заняття, яке вимагає хорошого настрою та творчого підходу. Адже Ви, напевне, помічали, що коли настрою нема - нічого не виходить. Добре і смачно готувати можна навчитися, було б бажання. Якщо воно у Вас є, нам залишається тільки запропонувати Вам смачні і оригінальні рецепти страв, які стануть окрасою Вашого Новорічного святкового столу.
Наступаючий 2010 рік - рік Тигра. Пропонуємо Вашій увазі цікаве оформлення улюбленого салату у вигляді голови тигра.

Салат «Тигрик»

Складники:
• 1 банка консервованого лосося
• 1 пачка майонезу
• 1 цибуля ріпчаста
• 3 яєць + 1 для прикраси
• 60 г вершкового масла
• 100г плавленого сиру "Дружба"
• 3 варені картоплини
• 1 варена морква
• 10 шт маслини.
• стебла кропу для прикраси
• мак

Спосіб приготування:
Взяти велике блюдо - найкраще виглядатиме на тарілках білого чи чорного кольорів.
З консерви злити рідину, видалити кісточки і розім'яти. Викласти перший шар у вигляді контура голови тигра з вушками. Добре змастити перший шар майонезом. Цибулю дрібно посікти і викласти наступний шар. Змастити цей шар майонезом. Натерти білки на тертці з широкими отворами (завчасно відрізати невеликий пласт для оформлення) і рівномірно розподілити по всій поверхні, змастити майонезом. Масло, завчасно охолоджене, натерти на дрібній тертці і розкласти по поверхні салату. Сир натерти і викласти зверху, змастити майонезом. Картоплю натерти на тертці і викласти наступний шар. Жовток натерти на дрібній тертці і посипати ним картоплю. Змастити салат зі всіх сторін майонезом. Натерти моркву і викласти нею всю поверхню салату. Яйце, яке залишилося, розрізати навпіл і викласти на салат. З шкірки буряка зробити рот. З білків вирізати овали для очей, зіниці зробити з половинок маслин. Із зелені зробити вуса та покласти салат в холодильник не меньше, ніж на 3 години.

Святковий рулет з оселедця

Складники:
• 300г сир Гауда
• 1/2 пачки майонезу
• 2-3 зубчика часнику
• 1 відварений буряк
• олія
• 1/2 філе оселедця с/солений
• 1/2 авокадо.
• 3 крабові палочки
• 1 пучок зелені

Спосіб приготування:
Сир і часник дрібно насікти. В сирну масу додати майонез, перемішати. На робочій поверхні розкласти харчову плівку, злегка змастити олією. Викласти сирну масу у вигляді чотирикутника. Буряк натерти і розподілити по сирній основі. З одного боку рулету викласти філе оселедця, авокадо, крабові палички. Обережно загорнути все в рулет. Дрібно насікти зелень. З рулету зняти плівку, посипати зеленню і покласти в холодильник на декілька годин. Нарізати рулет на порції і подати до столу.

Фарширована гуска
Класична різдвяна страва

Складники:
• 1 гуска випотрошена
• сіль
начинка:
• 1 кг картоплі, почищеної та порізаної
• 100 г вершкового масла
• 2 цибулини ріпчастої
• 5 яблук (антонівка), почищені та порізані
• 1 ч.л.розмарину
• спеції

Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 220°С. Відварити картоплю до напівготовності. Половину масла розігріти у великій сковороді. Обсмажити цибулю з яблуками. Додати 1 ч.л.розмарину і спеції. Потім додати варену картоплю. Нафарширувати гуску отриманою масою, скріпити кухонною ниткою. Покласти гуску у велику форму для запікання, додати трішки води та викласти на решітку в духовку на 2,5 години. Часто перевертати і поливати жиром, що утворився. Вийняти гуску із духовки. Злити з гусятниці жир, розвести водою, прокип'ятити і сервірувати як соус. Звільнити від ниток гуску та розрізати її. Подавати м'ясо з начинкою і брюссельською капустою.

Рубрику веде власник ресторану «Галич» Галина Головецька.
Джерело: весільний журнал "До і після ВЕСІЛЛЯ".




02.06.2010              сьогодні 1, з початку місяця 16, всього 12364



◄ Попередня   Наступна ►





Весільним підрядникам: Про нас  |  Реклама  |  Вхід / Реєстрація

2006-2018 «Пара молода» - каталог весільних послуг України. Розробка сайту: vlasne.info