Банкетний зал Сюрприз
 








Медичний центр Кліеіка професора С. Хміля м. Тернопіль

  
 
◄ Попередня   Наступна ►

ТОП-7 питань про ресторан у чек-листі наречених



У передвесільний період стільки справ, що важливі деталі можуть просто випасти з поля вашого зору. Наречені поділилися з нами важливими моментами, які їм зіпсували настрій до чи після весілля. І ми зібрали для вас запитання, які допоможуть уникнути таких ситуацій. 

ТОП-7 питань про ресторан у чек-листі наречених. Ресторан Микулин

1. Колір весілля.

З чим перше визначитися – зі стилістикою і барвами вашого свята чи рестораном? Зазвичай молодята в першу чергу бронюють заклад. І спеціалісти весільної сфери їх у тому підтримують, але наголошують, що при цьому слід враховувати стиль свята, про який ви мрієте.
"Часто до нас приходять наречені, які вже обрали, наприклад, салатовий зал, а весілля мріють бачити у блакитних тонах… Тому перш ніж вибирати стилістику весілля, оберіть зал. Бо потім під концепцію весілля має бути все: і запрошення, і одяг дружок, і бомбоньєрки і т.д. Це все має співпадати", - каже керівник весільної агенції «IDEAL» Тетяна Олійник.
Окрім цього, уточніть чи можна буде при бажанні обрати декоратора, ведучого чи музикантів. Бо інколи керівництво ресторану має своїх підрядників. Якщо ви замовляєте інших, то повинні заплатити гроші за неустойку.

2. Гості, милі гості.

Порахували точну кількість запрошених на весілля? Чудово. А тепер уявіть, як хочете їх розсадити: за столами буквою «Г», по декілька людей за круглим столом? Це ви повинні знати ще перед тим, як оберете ресторан мрії.
Тетяна Олійник наголошує: "Якщо за довгі столи можна посадити 120 людей, то вже за круглі вмістяться лише 80 гостей. Однозначно, ми вийдемо з ситуації. Мрія нареченої все таки здійснюється. Але краще такі деталі продумувати на перших етапах планування весілля". 

3. Чи платити за оренду залу?

Деякі ресторани мають можливість одночасно проводити декілька святкувань. Тому, якщо бажаєте розділити ваш весільний день лише з найближчими, потрібно заплатити орендну плату. Тоді ресторан закриють для інших відвідувачів. Однак майте на увазі, що оренда обов’язкова не у всіх ресторанах.
ТОП-7 питань про ресторан у чек-листі наречених. Ресторан Версаль

4. На якій підлозі забавлятися?

Були в ресторані, який припав до душі, і не звернули на це уваги? Нічого дивного. Цю деталь мало хто зауважує. Відкривайте фотографії закладу і дивіться ще раз. Аби вам було безпечно і зручно танцювати перший танець, а потім гостям веселитися під музику - підлога не повинна бути слизькою, оббитою чи з багатьма підвищеннями. 

5. Кількість гостей і офіціантів.

"Щодо офіціантів, то є загальноєвропейські стандарти ідеального співвідношення до кількості людей - 1 офіціант на 10 чоловік. Якщо, наприклад, весілля буде на 150 людей, то треба 15 офіціантів. Якщо сервіс повинен бути ще кращий, то це буде 5-6 людей на одного офіціанта", - пояснив адміністратор ресторанного комплексу «Барон Гартенберг» Віталій Грицюк

5. Кухня і посуд.

Нехай все у вас буде фантастично гарне. Навіть виделки. Попросіть засервірувати стіл на одного гостя, щоб ви знали, як це буде виглядати на вашому весіллі. Віталій Грицюк додає: «Домовляйтеся завчасно про вигляд страв. Тому що смакові властивості страви будуть одинакові, але подавати її можна по-різному. Якщо вам подали страву по-іншому, ніж ви попередньо домовлялися, то її повинні одразу ж переробити. Якщо немає можливості переробити, то повинні додатково додати страви, щоб людина була задоволена, або взагалі прибрати то зі столу і відмінусувати з оплати. Тобто ви не повинні платити за те, що не бажали бачити на своєму столі».
ТОП-7 питань про ресторан у чек-листі наречених. Ресторан Тернопыль

6. Простір для весільної церемонії.

Якщо бажаєте говорити слова обітниці і ще раз згадати історію вашого кохання не просто в ресторані, а серед красивих пейзажів, то обов’язково одразу питайтеся в адміністратора чи є у них таке місце. Якщо так, то розгляньте його, добре подивіться чи буде зручно там гостям, уявіть, як можна його прикрасити. Розпитайтеся, що можна буде зробити, якщо почне падати дощ. Чи дасть вам керівництво ресторану стільці, столик. Дізнавайтеся всі деталі. Потім будете впевнені, що все пройде чудово. 

7. Музиканти.

Зараз музичні гурти роблять проморолики, де співають декілька пісень, щоб молодята побачили їхню роботу. Однак більше звертайте увагу на уривки відео з вже проведених весіль. Якщо знайшли контакти тих наречених, то подзвоніть і дізнайтеся їхні враження й емоції. Самих музикантів розпитуйтеся все: чи потрібно їм платити за пальне, якщо вони їдуть своїм автомобілем, до котрої години ночі працюють і скільки беруть за додаткові години, скільки площі потрібно виділити їм у ресторані, тощо.

Текст: Юлія Василина, Всеукраїнський весільний портал Пара молода




05.02.2018              сьогодні 1, з початку місяця 20, всього 608



◄ Попередня   Наступна ►





Про нас       Реклама       Весільний Раут

2006-2018 «Пара молода» - каталог весільних послуг України. Розробка сайту: vlasne.info