Банкетний зал Сюрприз
 







  
 
  Наступна ►

Весільний фуршет: секрети солодкого столу від кав’ярні-кондитерської «Солодка скриня»



Скільки тістечок замовляти на солодкий фуршет? Як розрахувати оптимальний розмір весільного торта? Який бюджет виділяти на десерти та які їхні види обирати? Про основні секрети вдалого фуршету говоримо із власником та керівником кав’ярні-кондитерської «Солодка скриня» Ростиславом Багринівським.

Фото тістечок з малиною. Весільний фуршет: секрети солодкого столу від кав’ярні-кондитерської «Солодка скриня»

Як правильно розрахувати кількість десертів на кількість гостей?

Переважно замовляють 3-4 десерти на одну людину, не враховуючи торта. Оптимально брати десерт вагою 50 грамів. Цього достатньо для того, щоб ним посмакувати. Великі тістечка на сьогоднішній день не є в моді. Розмір головного весільного торта рекомендую розраховувати за формулою 100-150 грамів на людину. А «пляцки» варто різати маленькими шматочками по 50 грамів.
 

А якою має бути різноманітність десертів?

Ми завжди рекомендуємо замовити кремовий, сирний та мусовий десерт, який готуються на основі білого шоколаду та ягідного конфі. Ці три варіанти між собою не пов’язані, і однин з трьох десертів гостю на весіллі точно сподобається.

Розкажіть, які солодощі на весілля пропонує ваше кафе-кондитерська «Солодка скриня»?
Нещодавно ми почали робити порційні десерти. Їх є кілька видів, зокрема десерт з манго, панакота, тірамісу, чізкейк з фруктами. Також робимо під колір весілля капкейки. А ще у нас можна замовити на весілля тістечка, міні еклери та зефір. 


 
Загалом, на яку суму у вас можна сформувати солодкий стіл на весілля?
Ми можемо запропонувати економ варіант – 2-3 тістечка на людину, з одним порційним десертом, і це коштуватиме орієнтовно 50-60 гривень. Середній бюджет у 100-150 гривень на людину складатиметься з 4-6 десертів, один з яких мусовий, залитий глазур’ю. Ну і на максі варіант, коли необмежений бюджет, можемо запропонувати до 10 різних варіантів солодощів, включаючи кілька порційних десертів, з індивідуальним дизайном. Плюс: якщо замовлення на суму від 5 тисяч гривень – ми робимо безкоштовну доставку та оформлення із нашим посудом. Можемо запропонувати і весільні «пляцки» від 150 гривень за кілограм. 

А з яких продуктів ви робите солодощі?
Головні продукти: борошно, яйця, масло замовляємо в провірених постачальників. Масло беремо 82%, бо іншим не можливо розгладити торти із загладженими краями. А яблука, малину, вишню я вирощую особисто на своїй ділянці. Дещо докуповуємо. Кондитерська «Солодка скриня» використовує максимально натуральне та сезонне, бо це створює неповторний смак.

Автор: Ірина Кунинець, весільний портал Пара молода


25.10.2018              сьогодні 13, з початку місяця 87, всього 461



  Наступна ►





Весільним підрядникам: Про нас  |  Реклама  |  Вхід / Реєстрація

2006-2018 «Пара молода» - каталог весільних послуг України. Розробка сайту: vlasne.info